TR újraválasztás Budapest 2014

A tanácsadói rendszerben minden évben egyszer újraválasztás tartunk, amelynek több célja van.

Egyrészt lehetőséget biztosítunk arra a pártfogoltaknak, hogy más tanácsadót válasszanak, más csoportba kerüljenek. A TR a bhaktákat szolgálja, ezért fontos, hogy a bhakták abba a csoportba járhassanak ahol a számukra legmegfelelőbb védelmet és gondoskodást kapják.

Másrészt lehetőséget biztosítunk a tanácsadóknak arra, hogy amennyiben az élethelyzetük úgy hozza, vissza tudjanak lépni vagy szünetet tudjanak tartani ebből, a közösségünk számára értékes szolgálatból úgy, hogy a pártfogoltakról továbbra is gondoskodik valaki.

Az újraválasztás úgy történik, hogy vagy kinyomtatva bedobjátok a jelentkezési lapot a Budapesti Templomban elhelyezett erre szolgáló ládába, vagy pedig emailben elkülditek a [email protected] címre.

A jelentkezési lap letölthető innen: http://kozosseg.krisna.hu/budapest_tanacsadoi_ujravalasztas_jelentkezesi_lap_2014.doc

Mindenkinek aki jelenleg is tagja a tanácsadói rendszernek, illetve akik még nem, de most szeretnének csatlakozni le kell adnia a jelentkezési lapot. A házaspároknak és társulóknak csak egy jelentkezési lapot kell beadniuk.

A jelentkezés akkor érvényes ha az összes tanácsadót sorba állítottátok rajta. Erre azért van szükség, mert nem biztos, hogy van még szabad hely annál a tanácsadónál ahová elsőként, másodikként szeretnétek menni. A jelentkezéseknél figyelembe vesszük, hogy a jelenlegi tanácsadótoknál szeretnétek-e maradni, hogy mennyit vettetek részt az elmúlt évben a tanácsadói programokon.

Jelentkezni 2014. február 16-ig lehet. Ezután összesítjük a jelentkezéseket és közzétesszük a csoportok listáját. A következő alkalommal már az új csoportok találkoznak a tanácsadói programon.

A választható tanácsadók:

  • Bhagavat-priya d – Sravana-mangalam dd
  • Dhinanatha d – Carucandra dd
  • Gadagraja d – Akarsini dd
  • Gaura Krsna d – Nupura dd
  • Gopa-gana d – Rupasraya dd
  • Lohitaksa d – Tara dd
  • Mahajana d – Radharani dd
  • Maharani dd (csak egyedülálló matajik)

Rajtuk kívül még Candragupta prabhu tanácsadó aki a brahmacari csoportot vezeti. Nekik nem kell jelentkezni.

Ha bármi kérdésetek van, akkor keressétek meg a kérdésetekkel Bhagavat-priya prabhut.

Vélemény, hozzászólás?