Tanácsadói újraválasztás Budapest 2018

Tanácsadói újraválasztás Budapest 2018

A tanácsadói rendszerben minden évben egyszer újraválasztás tartunk, amelynek több célja van.

Egyrészt lehetőséget biztosítunk arra a pártfogoltaknak, hogy más tanácsadót válasszanak, más csoportba kerüljenek. A TR a bhaktákat szolgálja, ezért fontos, hogy a bhakták abba a csoportba járhassanak ahol a számukra legmegfelelőbb védelmet és gondoskodást kapják.

Másrészt lehetőséget biztosítunk a tanácsadóknak arra, hogy amennyiben az élethelyzetük úgy hozza, vissza tudjanak lépni vagy szünetet tudjanak tartani ebből, a közösségünk számára értékes szolgálatból úgy, hogy a pártfogoltakról továbbra is gondoskodik valaki.

Láthatjátok, hogy idén több is van olyan tanácsadó aki visszalépett ettől a szolgálattól. Mindannyiunk életében vannak különböző kihívások az egészség, a szolgálat vagy a család terén és ez alól a tanácsadók sem kivételek. Reméljük, hogy mindannyian hamarosan újra tanácsadók lesznek és tovább folytatják ezt a szolgálatukat.

Az újraválasztás úgy történik, hogy vagy kinyomtatva bedobjátok a jelentkezési lapot a Budapesti Templomban elhelyezett erre szolgáló ládába, vagy pedig e-mailben elkülditek a  [email protected] címre.

A jelentkezési lap letölthető innen.

Mindenkinek, aki jelenleg is tagja a tanácsadói rendszernek, illetve akik még nem, de most szeretnének csatlakozni le kell adnia a jelentkezési lapot. A házaspároknak és próbaidős pároknak csak egy jelentkezési lapot kell beadniuk.

A tanácsadói rendszer tagságának dinamikus növekedése miatt idén csak azoknak jelentkezését tudjuk elfogadni, akik:

 • legalább Gauranga-sadhaka siksa fogadalmat tettek és követik is azt,
 • amennyiben tagok voltak korábban, és akkor aktívan részt is vettek a tanácsadói rendszer programjain, és
 • a kijelölt időn belül leadják érvényes jelentkezési lapjukat.

A jelentkezés akkor érvényes ha az összes tanácsadót sorba állítottátok rajta. Természetesen családosoknak nem kell bejelölni az egyedülálló tanácsadókat. Erre azért van szükség, mert nem biztos, hogy van még szabad hely annál a tanácsadónál ahová elsőként, másodikként szeretnétek menni. A jelentkezéseknél figyelembe vesszük, hogy a jelenlegi tanácsadótoknál szeretnétek-e maradni, hogy mennyit vettetek részt az elmúlt évben a tanácsadói programokon.

Jelentkezni 2018. február 19-ig lehet. Ezután összesítjük a jelentkezéseket és közzétesszük a csoportok listáját.

A választható tanácsadók:

 • Ananda Vrindavana d.
 • Bhagavat-priya d.
 • Candrasekhara d. – Karna-pura dd.
 • Gopa-gana d. – Rupasraya dd.
 • Lohitaksa d. – Tara dd.
 • Mahajana d. – Radharani dd.
 • Maharani dd. (egyedülálló matajik illetve akiknek nem bhakta a párja)
 • Triyuga d. – Vraja-loka dd.

A templomi brahmacariknak és brahmacariknak külön kezeljük a jelentkezését majd egy későbbi időpontban, nekik nem kell most jelentkezni.

Ha bármi kérdésetek van, akkor keressétek meg a kérdésetekkel Prithvi-pati prabhut vagy Bhagavat-priya prabhut.

Vélemény, hozzászólás?