pandit.hu

Sok bhaktának igénye volt, hogy a magyar fóliót megújítsuk. Az új verzió majdnem készen van (használható de még vannak benne hibák). Böngészőben fut, így használható windowson, macen, linuxon és okostelefonokon is, csak internet elérés kell hozzá.

Az alkalmazás elérhető a http://pandit.hu címen.

Könyv csomagok

Regisztrálás után mindenki az alap csomagot kapja meg, ami a következő
könyveket tartalmazza:
Śraddhā csomag: A Bhagavad-gītā úgy, ahogy van, A tanítások nektárja, Az önmegvalósítás tudománya

A következő csomagok így néznek ki (mindegyik csomag tartalmazza az
előzők könyveit is):
Sādhu-saṅga csomag: Śrīmad-Bhāgavatam, Kṛṣṇa, az Istenség Legfelsőbb Személyisége, Śrī Caitanya-caritāmṛta, Śrī Caitanya tanítása, Az odaadás nektárja, Śrī Īśopaniṣad, Tökéletes kérdések, tökéletes válaszok, Úton önmagunk felé, Könnyű utazás más bolygókra, Rāja-vidyā: A bölcsesség királya, Születésen és halálon túl, Úton Kṛṣṇa felé, A tökéletesség útja, Kṛṣṇa-tudat – A szeretet és odaadás yogája, Prabhupāda
Bhajana-kriyā csomag: Bṛhad-bhāgavatāmṛta, Énekeskönyv

Az új rendszer lehetőséget ad más könyvek felvételére is. Pl a Lálos könyvek, a vanipedia videók szövegei, az utazó prédikátor naplója, stb, amire csak igény van. Ezeket majd menet közben adjuk hozzá a csomagokhoz.

Csomag díjak

A Śraddhā csomag ingyenes mindenki számára, a többi csomag ára is igen kedvező, éves 1.000 – 3.000 Ft között indulnak. Ennek részleteiről a pandit.hu oldalon
belépve a “Súgó” menüpontban a “csomag díjak” pontban találhattok.

Sloka tanulás

Jelenleg egy kis kiegészítő alkalmazáson dolgozunk, ami a sloka tanulásban segít majd. Akik kipróbálták már azok azt mondják, hogy az alkalmazás kb 1/4-ére rövidíti az egy-egy sloka megtanulásához szükséges időt.

Vélemény, hozzászólás?