Kṛṣṇa-völgyi zöldségkosár a budapesti bhaktáknak

Kérlek, fogadjátok tiszteletteljes hódolatomat!
Minden dicsőséget Śrīla Prabhupādának!

Egy csodálatos új kezdeményezésre szeretném felhívni a budapesti bhakták figyelmét, amelynek életre hívását Śrīla Śivarāma Szvámi Varnāśrama szemináriumai inspirálták. Maharāja több alkalommal kifejezte, hogy örülne, ha a közösségen belüli kereskedelmi kapcsolatok kiépülnének, és a bhakták gyakrabban vásárolnának bhaktáktól, támogatva ezáltal egymást és a közösség fejlődését is.

E célokat szolgálva, illetve a budapesti bhakták örömére 2015 októberétől elindítjuk a Kṛṣṇa-völgyi Zöldségkosár nevű programot, amely révén a budapesti játra tagjai előzetes megrendelés szerint, heti rendszerességgel friss idényzöldségekből álló zöldségkosarakat kaphatnak Krinsa-völgyből.
Az alábbiakban szeretném röviden összefoglalni a program működését:
Balamodaka prabhu minden hónapban idényzöldségekből összeállít heti kosarakat, amelyeket előzetesen lehet megrendelni a következő hónapra.
A rendeléseket minden hónap 25-ig kell leadni, ami azt jelenti, hogy addig kell átutalni a kosarak díját Kṛṣṇa-völgy bankszámlájára – MKB Bank 10300002-10534404-49020035
Az utaláskor a közlemény rovatba bele kell írni: Balamodaka – Zöldségkosár – A vásárló neve.
FIGYELEM! Október hónapra a rendeléseiteket kivételesen szeptember 30-ig adhatjátok le.
Egy teljes kosár díja: havi 10.000 Ft, fél kosár díja: havi 5000 Ft.
A megrendelt kosarakat általában a hét utolsó napján szállítják majd Budapestre, és kiosztásuk heti egy alkalommal, előre láthatóan vasárnap este vagy hétfőn délután történne a budapesti Templomban; ennek pontos időpontjáról a bhakták minden alkalommal értesítést kapnak majd.

Az októberi zöldségkosarak tartalma:
Teljes kosár: 3 kg répa, 1 kg cékla, 8 kg sütőtök,
Fél kosár: 1,5 kg répa, 0,5 kg cékla, 4 kg sütőtök.

Várjuk a rendeléseket!

A program működtetésére létrehoztunk egy honlapot, amelyet az alábbi linken érhettek el: http://kṛṣṇa.hu/zoldsegkosar/
A honlap jelenleg még nem aktív, de a holnapi naptól kezdődően minden információt, aktualitást megtaláltok majd rajta (pl. az adott hónapban megrendelhető kosarak tartalmát, a kosarak kiosztásának pontos időpontját és helyét, stb.).

Remélem, hogy ez az új kezdeményezés sok budapesti bhakta tetszését elnyeri majd!
Kérdéseitekkel írhattok nekem a [email protected] email címre vagy holnapi naptól a http://kṛṣṇa.hu/zoldsegkosar/ honlapra.

Szolgátok,
Vrajaloka devi dāsī

Vélemény, hozzászólás?