BÚCSÚ önkéntes szolgálatok 2015

Kedves bhakták!

Kérlek, fogadjátok tiszteletteljes hódolatomat!
Minden dicsõséget Śrīla Prabhupādának!

Az idei Búcsúra még mindig korlátlan mennyiségû önkéntes bhaktát várunk!!
Köszönöm az eddigi jelentkezéseket. Ha a budapesti tanácsadó rendszer tagja vagy (vagy ha a Pestről induló ingyenes busszal akarsz jönni) kérlek keresd Mahājana prābhūt ezen az e-mail címen: [email protected]

Vidéki bhakták az én e-mail címememen jelentkezhetnek [email protected], természetesen kereshettek telefonon is, de ott is fogom kérni, hogy írjátok le kb. mikor érkeztek, hányan jöttök.

Szolgálatokat illetően nem biztos, hogy mindenkit oḍa tudunk elhelyezni ahol szeretne lenni (de azért leírhatjátok a vágyaitokat:) ), mivel a Búcsúnak egészében kell működnie. Főként konyhai szolgálatra keresünk ügyes kezeket!

Minden bhaktának aki nāpi legalább nyolc óra szolgálatot tud vállalni a Búcsú állja a nāpi háromszoros étkezését, s elszállásolását a somogyvámosi iskola tornatermében. Ezen szállásokra kérem mindenki hozzon magával matracot, hálózsákot, zseblámpát etc. Természetesen ha valakinek nem megfelelõ a szállás kérem még most foglaljon(önköltségen), a szállások nagy része már foglalt Somogyvámoson.

Ezenkívûl Budapestrõl csütörtökön július 16-aṅ 18:00-kor indítunk buszt, amī szállítja a bhaktákat Kṛṣṇa-völgybe, s vissza is (vasárnap július 19. 20:00)

Jelentéktelen szolgátok:
Koda Nitāi dás
http://bucsu.krisnavolgy.hu/

bucsu3 bucsu1

Vélemény, hozzászólás?