Gondolatok Magyarország Alaptörvényének környezettudatos és lelki fejlesztéséről, a Védák és az Upanisadok szemszögéből.

A csütörtöki India Rejtett Kincsei program fő témája: Gondolatok Magyarország lelki és környezettudatos fejlesztéséről, a Védák, és az Upanisadok alpján.

A védikus írások tanításai csak látszólag régiek, valójában örökké érvényesek és áldásosak. Modern társadalmunk egyik alapvető hibája, hogy olyan emberalkotta elvek és törvények is jelen vannak benne, amelyek nem az univerzum örök, isteni törvényein alapulnak. Az ősi indiai írások mentőövet dobnak az emberiségnek: szellemiségük és gyakorlati tanácsaik lehetővé teszik, hogy boldogabbá tegyük egyéni életünket, valamint válságokkal sújtott társadalmunk működését is harmonikusabbá változtassuk.

Gaura Sakti Dász – Sölétormos Jenő – Krisna-völgy elnökeként évtizedeken keresztül sikeresen alkalmazta mindezeket az elveket Krisna-völgy és Somogyvámos felvirágoztatása érdekében. Előadásában megvilágosító erővel mutat rá, hogyan lehet a kisközösségi szinten bevált elveket a társadalom szélesebb rétegeire is alkalmazni.

A program időpontja: 2012. június 21., 18 óra

Helyszín: Budapesti Haré Krisna Központ (Budapest, III. ker., Lehel utca 15-17.)

Mindenkit nagy szeretettel várunk!

További programok a indiarejtettkincsei.freeblog.hu oldalon.

Vélemény, hozzászólás?