Gundica Marjana Krisna-völgyben

A Krisna-völgyben lévő tanácsadói csoportok 2012 június 16-án tartották meg a második közös programjukat.A közös programok alkalmával a csoportok mind együtt összegyűlnek a templomba és egy kis műsorral készülnek Radhe-Syama és a bhakták örömére. Ez alkalommal is nagyon sokan részt vettek és igazán csodálatos előadásokat láthattunk.

Délelőtt a bhakták alaposan kitakarították a templomot. Jobban mondva csak bizonyos részeit, hiszen a templom felújítás miatt pár helyiség még nincs abban az állapotban, hogy takarítható legyen.

Először Atula Krisna prabhuék csoportja mutatott be egy nagyon vicces színdarabot, amin mindenki nagyon jól mulatott. Másodikként a vanaprastha matajik olvastak fel történeteket Srila Prabhupadaról. Harmadikként Radha-vallabha prabhu csoportja énekelt el egy mély és meditatív bhajant, a Calo mana Sri Vrindava-dhama-t miközben Krisna-völgyi és indiai szent helyekről vetítettek képeket.

A negyedik csoport Caitanya Candra prabhuék voltak, akik az Úr Jaganatharól énekeltek és vetítettek. Őket Sankirtana prabhu csoportja követte, akik szintén egy szép bhajant adtak elő. A hatodik csoport Patita Pavana prabhuék csoportja volt, akik a múltkori nagy sikerű képregényes vetítés után most is egy hasonló produkcióval álltak elő.

Hetedik csoportként az egyedülálló prabhuk csoportja következett akik most is a közönség bevonásával énekeltek egy két szólamú bhajant. Az utolsó csoport Radharadhya prabhuék csoportja volt akik egy magyar nyelven íródott bhajant énekeltek el.

Mivel a program gördülékenyen zajlott a végén még arra is volt időnk, hogy együtt japázzunk egy kört.

Szemmel láthatóan a legkisebb gyerekektől kezdve az idősekig mindenki jól érezte magát. sokat nevettünk, sokat énekeltünk és meditáltunk Sri Sri Radha Syamasundarán.

Azok számára akik nem tudtak itt lenni ízelítőként itt egy csokor fénykép.

Az előadásokról készült videók pedig itt érhetők el (a feltöltés folyamatban):

Vélemény, hozzászólás?