FŐZŐTANFOLYAM! (szeptember 15. és 22.;október 06. és 13.)

Az indiai vegetáriánus konyha a világ legváltozatosabb és legízletesebb főzési hagyománya. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola és a VegaFutár közös képzése bevezetést nyújt a hús nélküli, az Ájurvéda által javasolt lakto-vegetáriánus életmód alapelveibe és gyakorlatába.

Az indiai főzőtanfolyamot az alábbi részek alkotják:
Gyakorlatban: sült, főtt, párolt és wokos szabdzsik (zöldséges főételek), több féle rizs, 2 féle dhál (leves), sajtkészítés, főtt és nyers csatnik (édes-csípős szószok), vada (vega fasírt), pakorák (bundában sült zöldségek), csapáti és puri (lepények), több féle ital és 2 féle édesség.

Elméletben: étkezés alapelvei, fűszerek használata, ételek társítása.

Legközelebbi tanfolyam időpontok:
– szeptember 15. és 22.
– október 06. és 13.

Jelentkezni Szabad Gábornál lehet a 06-30-216-28-83 as telefonszámon 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?