November 17.: A Vezetői Tanács tájékoztatója a hatályos egyházi intézkedésekről

Kedves Bhakták!

Kérlek, fogadjátok tiszteletteljes hódolatomat.
Minden dicsőséget Śrīla Prabhupādának.

A legutóbbi kormányintézkedések folytán az egyházi szolgáltatások és működés az elkövetkező időszakban az alábbiak szerint folytatódik:

– A Govinda éttermeinkben helyben fogyasztásra nincs lehetőség, csak elvitelre adjuk az ételt, illetve bizonyos éttermek kiszállítást is vállalnak. A templomi bhakták és alkalmazottak étkeztetése változatlanul üzemel.
– A maszk viselése a templomokban továbbra is előírás, de emellett javasoljuk a megfelelő távolság megtartását is.
– A budapesti templom a kijárási tilalom miatt megváltozott nyitvatartással működik, 20:00 órakor zár. Az esti Dāmodara-program ennek megfelelően szintén korábban, 18:30-kor kezdődik. A kijárási tilalmi időszak alatt a templom látogatása a templom által kiadott igazolással lehetséges, indokolt esetben.
– A prédikáló programok (Gītā-jayantī, Govinda Klub, Kīrtan Jam, házi fesztiválok, tanácsadói csoporttalálkozók) a továbbiakban az online térben folytatódnak.

A Saṅkīrtana fesztiválról a későbbiekben tájékoztatunk majd benneteket. Addig is mindenkinek eredményes Prabhupāda Marathont, a legjobb egészséget, és lelki tartalmakban gazdag időszakot kívánunk!

Kérdéseiteket, észrevételeiteket továbbra is a [email protected] email címre várjuk.

A Vezetői Tanács nevében szolgátok:
Rādhā-Kṛṣṇa Dāsa

Vélemény, hozzászólás?